У Львові із початку року підсвітили десяток храмів (ФОТО)

Фото: Роман Балук  |  Понеділок, 13 липня 2020, 16:35
Роботи із підсвітки храмів провело ЛКП «Львівсвітло», до кінця року планується підсвітити іще біля 20 об’єктів.
У Львові із початку року підсвітили десяток храмів (ФОТО)

Із початку 2020 року ЛКП «Львівсвітло» організувало під світку 10 храмів у місті Львові. До кінця 2020 року підсвітку отримає іще 20 об’єктів. Про це пише прес-служба Львівської міської ради.

У Львівській міській раді кажуть, що іще минулого року було поставлено мету оновити підсвітку храмів, в першу чергу – в центральній частині міста, у охоронній зоні ЮНЕСКО.

Наразі у Львові цього року отримали підсвітку уже 10 храмів. Це, зокрема, церква Св. Ольги та Елисавети (історичний костел Св. Елисавети) на площі Кропивницького – вул. Городоцькій, церква великомучеників Бориса і Гліба на розі вулиць Наукової і Стрийської, храм Пресвятої Трійці на вулиці Шевченка, церква Благовіщення Пресвятої Богородиці на вул. Пасічній, храм Всіх Святих Українського народу на вулиці Миколайчука, церква Св. Йосафата на вулиці Замарстинівській, церква Св. Ольги та Володимира на вулиці Симоненка та церква Всіх Святих Українського народу на вулиці Петлюри. На Сихові підсвітку отримали храми Зіслання Святого Духа на вулиці Трильовського і Собору Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській.

Протягом 2019 року у Львові було здійснено підсвітку 11 храмів, пам’ятника Королю Данилу на Галицькій площі та телевежі Львівського телецентру на Високому Замку.

Фото – Роман Балук, прес-служба Львівської міської ради.
 

comments powered by HyperComments