У Львові в міській дитячій лікарні, що на Пилипа Орлика, оновили ігровий майданчик і пандус для маломобільних пацієнтів

Субота, 11 липня 2020, 14:38
За словами головного лікарня Львівської міської дитячої лікарні Дмитра Квіта ремонтні роботи виконані власними силами за позабюджетні кошти лікувальної установи
У Львові в міській дитячій лікарні, що на Пилипа Орлика, оновили ігровий майданчик і пандус для маломобільних пацієнтів

У міській дитячій лікарні, що на вулиці Пилипа Орлика у Львові реконструювали дитячий ігровий майданчик і модернізували пандус для заїзду мало мобільних пацієнтів. Про це із посиланням на головного лікаря установи Дмитра Квіта повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми зробили ще один крок для покращення комфорту пацієнтів. Ми оновили ігровий майданчик, розширили його, і зробили якомога зручнішим для дітей. Також ми зробили огорожу і окремий вхід – тому тепер вхід в лікарню зовсім не нагадує лікарняний – він дуже яскравий і кольоровий. Це допоможе дітям психоемоційно легше переносити лікування.

В нас є потужне неврологічне відділення, і ми підписали три реабілітаційних пакети з Національною службою здоров’я України – це пакети на реабілітацію неврологічних і травматологічних хворих, та реабілітацію дітей раннього віку, які мали проблеми при народженні. Практично, в області це єдина лікарня, яка має таких три пакети реабілітаційної допомоги. І враховуючи значне збільшення потоку пацієнтів і труднощі в їх переміщенні, ми модернізували ці пандуси. Тому ми покращили доступ до лікарні маломобільним групам, а відтак, отримали державний сертифікат про доступність нашої лікарні, і вже зможемо підписати угоди на фінансування цих трьох реабілітаційних пакетів.

Це дуже важливо – щоб діти і їхні батьки могли почувати себе зручно і затишно в лікарні та біля неї», – розповів Дмитро Квіт, головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Львова.

Ремонтні роботи тривали біля місяця часу, на модернізацію пандусів витратили біля 50 тисяч гривень із позабюджетних коштів лікарні. Майданчик в лікарні реконструювали власними силами.

comments powered by HyperComments