Учні села Волиця на Львівщині отримали новий шкільний автобус

П'ятниця, 10 липня 2020, 18:22
Новий автобус «Школярик» передав керівництву школи Голова Сокальської районної ради Микола Пасько
Учні села Волиця на Львівщині отримали новий шкільний автобус

Волицька загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів в Сокальському районі на Львівщині отримала новий автобус «Школярик». Завдяки новому транспортному засобу учні та вчителі комфортно, безпечно та швидко будуть добиратися до освітньої установи. Про це повідомила прес-служба Сокальської районної ради.

Новий шкільний автобус «Еталон» радісно зустрічаль на подвір’ї навчального закладу. В церемонії передачі автобуса брали участь педагоги, представники духовенства та гості: голова Сокальської райради Микола Пасько, начальник відділу освіти Сокальської РДА Руслана Антонюк, керівник «Центру з обслуговування закладів освіти», депутат райради Олег Іванчина та Волицький сільський голова Надія Білик.

Загалом у цьому році за кошти обласного і державного бюджетів для навчальних закладів Сокальського району уже придбано 5 нових автобусів «Школярик».  Три автобуси отримали школи в Тартакові, Перетоках і Жвирці. Четвертий автобус отримали школярі Волиці. П’ятий транспортний засіб отримає школа у місті Белзі.

Новий шкільний автобус буде перевозити, зокрема, школярів із сел. Зубків та Комарів до школи у Волиці. У Волицькій школі цього року буде проведений ремонт опалення, щоб діти навчались зимою у теплих і затишних класах.

Протягом останніх двох років школа у Волиці отримала із бюджетів різних рівнів 2 мільйони 255 тисяч гривень. За ці кошти було закуплено обладнання для іще одного класу «Нової української школи», нові меблі, комп’ютерна техніка. У школі замінили вікна та двері, провели капітальний ремонт туалетів та даху майстерні. Крім того, за рахунок бюджетних коштів та коштам спонсора ПАФ «Білий Стік» у школі відремонтували покрівлю. Тепер навчальний заклад має іще й новий шкільний автобус.

comments powered by HyperComments