Люди похилого віку складають три чверті шпиталізованих у Львівську обласну інфекційну лікарню із коронавірусом.

Четвер, 9 липня 2020, 13:33
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» пише заступник директора Львівської обласної клінічної лікарні Ігор Берник
Люди похилого віку складають три чверті шпиталізованих у Львівську обласну інфекційну лікарню із коронавірусом.

Заступник керівника Львівської обласної клінічної лікарні Ігор Берник сьогодні на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» вчергове проінформував своїх читачів про ситуацію із лікуванням хворих на COVID-19 в Львівській обласній клінічній лікарні, яка першою на Львівщині почала приймати таких пацієнтів.

За словами Ігоря Берника, за весь період епідемії із Львівської обласної інфекційної лікарні із одужанням від COVID-19 уже виписано 622 особи із загальної кількості 990 по області. Нажаль, від коронавірусної хвороби у цій лікарні померло 32 особи. Вчора із лікарні було виписано іще 10 пацієнтів, які перемогли коронавірус.

Ігор Берник звертає увагу на те, що абсолютна більшість шпиталізованих  із приводу коронавірусу до Львівської обласної інфекційної лікарні – це люди віком від 50 років і більше. Зараз таких пацієнтів 76% від усіх ушпиталених. Шпиталізованих пацієнтів у віці від 18 до 50 років – 24%.

Як вчора писала «Справжня Варта», кількість дітей, яких вразила коронавірусна хвороба і яких довелося шпиталізувати, узагалі дуже мала – в обласній лікарні «Охмадит» перебуває лише чотири дитини із підтвердженим діагнозом «COVID-19».
 

comments powered by HyperComments