У львівського «електронного квитка» скоро з’явиться офіційний сайт

Понеділок, 6 липня 2020, 17:13
ЛКП «Львівавтодор» придбало послуги із делегування домену сайту е-квитка «leocard.com.ua»
У львівського «електронного квитка» скоро з’явиться офіційний сайт

У Львові скоро може почати роботу сайт автоматизованої системи оплати проїзду в громадському транспорті («електронного квитка») «leocard.com.ua». Про це «Справжня Варта» довідалася із системи публічних закупівель «Прозорро».

ЛКП «Львівавтодор», яке займається впровадженням в громадському транспорті Львова системи «електронний квиток» 1 липня 2020 року провело закупівлю «Надання послуг делегування доменного імені leocard.com.ua». Постачальником послуг стала компанія ТзОВ «Лабораторія інформаційних технологій». За користування доменним іменем «leocard.com.ua» із 4 липня 2020 року до 3 липня 2021 року ЛКП «Львівавтодор» сплатило ІТ-компанії 320 гривень.

Нагадаємо, що назву «Леокарт» (латиною «Leocard») для «електронного квитка» обирали львів’яни на конкурсі, який відбувся іще у березні 2017 році. Назву «Леокарт» запропонував львів’янин Андорій Карп’як. Дизайн майбутнього «е-квитка»  показали іще восени 2018 року.

Систему «електронний квиток» в громадському транспорті міста Львова ЛКП «Львівавтодор» буде впроваджувати за кошти кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку, який був наданий підприємству під місцеву гарантію іще у листопаді 2016 року. Тендерні процедури із визначення компанії підрядника, який буде впроваджувати автоматизовану систему оплати проїзду в громадському транспорті Львова тривали із 2017 року. Переможцем тендеру став консорціум української ІТ-компанії «Софт Серв» і чеської компанії «Мікроелектроніка», про що у грудні 2019 року повідомляла прес-служба ЛМР. Через те, що перемогу цього консорціуму оскаржував інший учасник тендеру, договір із "Софт Сервом" та "Мікроелектронікою" був підписаний 12 березня 2020 року.

comments powered by HyperComments