У Львові 7 липня перекриють перехрестя Богдана Хмельницького – Опришківська

П'ятниця, 3 липня 2020, 11:36
Закриття для руху перехрестя із вулицею Опришківською пов’язано із реконструкцією вулиці Богдана Хмельницького.
У Львові 7 липня перекриють перехрестя Богдана Хмельницького – Опришківська

Через проведення капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького у Львові, наступного тижня із 7 липня перекривають для проїзду транспорту перехрестя із вулицею Опришківською. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор», яке є замовником реконструкції вулиці Богдана Хмельницького.

«Підрядник буде облаштовувати асфальтне покриття на цій ділянці. Будемо намагатися це зробити швидко і якісно, щоб протягом тижня провести роботи і відновити рух транспорту», – прокоментував перекриття перехрестя заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Наразі ремонту вулиці Богдана Хмельницького проводиться на ділянці між вулицями Промисловою і Механічною. Роботи, відповідно до угоди із ЛКП «Львівавтодор» виконує ТзОВ «Онур». Зараз проводяться роботи із влаштування головного каналізаційного колектора і переключення всіх будинкових випусків. Також проводиться облаштування вуличного водопроводу, резервних футлярів під підземні кабельні мережі і мережі зв’язку. Ділянку від вулиці Промислової готують до облаштування дорожнього полотна. Ремонтні роботи на вулиці Богдана Хмельницького у Львові розпочали у травні.

Відкрити для руху авто ділянку вулиці Богдана Хмельницького від Промислової до Волинської планують у серпні цього року. У вересні буде відкрито рух на ділянці до вулиці Механічної.

Фото – Роман Балук, пресслужба ЛМР.

comments powered by HyperComments