На Львівщині військовослужбовець намагався покінчити з собою

Понеділок, 29 червня 2020, 13:02
У селі Старичі на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Львівська область) старшина намагався вбити себе ножем.
На Львівщині військовослужбовець намагався покінчити з собою

Про це редакція  дізналася з матеріалів кримінального провадження по ч.3 ст.409 КК, пише "Четверта студія".

Як зазначається, інцидент трапився 18 червня цього року, але розкрили інформацію про інцидент тільки зараз. За даними слідства, подія трапилася на території 15-го ділянки навчального комплексу "Бій в населеному пункті". Тут тренувалися бійці 21-го окремого мотопіхотного батальйону "Сармат".

Старшина військової частини підійшов до виконуючого обов’язки командира 1-ї роти і запросив короткочасну відпустку на п’ять діб. У відповідь офіцер порадив йому почекати закінчення завершення курсу тренувань. Після цього старшина перевів спілкування на тему холодної зброї. Він попросив офіцера показати свій ніж. Останній погодився і передав йому. Старшина відійшов на кілька метрів і завдав проникаюче удар ножем в область живота.

Командир роти оперативно вибив зброю з рук підлеглого і почав надавати йому медичну допомогу. Все це бачив один зі свідків. В даний час відкрито кримінальну справу. Причини вчинку військовослужбовця невідомі.

comments powered by HyperComments