У Львові зупинили авто, повне п'яних правоохоронців

Четвер, 25 червня 2020, 10:59
Про це повідомив на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.
У Львові зупинили авто, повне п'яних правоохоронців

1 0 право1

“24.06.2020 близько 23:30,  в Рясне 1 – патрульна поліція зупинила автомобіль SUBARU FORESTER ВС7603ЕІ за підозрою що у водія стан сп’яніння, вже пізніше з інформації свідків і самих же людей яких затримали впізнали, що за кермом був правоохоронець колишній, наразі всі подробиці встановлюються.

P.S. Розізнали інформацію від свідків події – водій це колишній прокурор ніби власник цього авто, який був за кермом в стані сп’яніння, а пасажир наразі ніби поновлюється на посаду в поліцію – чоловік в білій сорочці, але також отримали інформацію, з слів самих осіб в авто, яке зупинили, що справляли поновлення його через суд в поліції – це заявляв третій пасажир, який мав би бути водієм, але лишився пасажиром, також до речі в стані сп’яніння і він з його слів має відношення також до правоохоронних органів.
Після оформлення – відмова проходження тесту на стан сп’яніння, авто забрав знайомий тверезий водій який приїхав на місце події.

P.S.2. Люди, які було свідками події скинули фото водія в в костюмі на якого оформили відмову , а пасажир який з їх слів і був особа яка через суд поновилася на посаду в правоохоронних органах і фото чоловіка в сорочці“,- зазначається у дописі депутата.

comments powered by HyperComments