У період Великодніх свят мешканці Львівщини дотримались карантинних заходів - ЛОДА

Четвер, 23 квітня 2020, 17:21
Про це повідомили сьогодні, 23 квітня, у межах селекторної наради під головуванням керівника Офісу президента України Андрія Єрмака. Участь від Львівщини онлайн взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, міський голова міста Львова Андрій Садовий.
У період Великодніх свят мешканці Львівщини дотримались карантинних заходів - ЛОДА

Серед питань, розглянутих у межах наради, - дотримання карантинних заходів у період Великодніх свят.

Відтак, Андрій Єрмак заслухав звіти областей щодо реалізації державного проекту "Великдень вдома", дотримання карантинних заходів у святковий період.

Керівник Офісу відмітив Львівську область та наголосив на тому, що на території регіону мешканці виявили свідому позицію та дотримувалися усіх рекомендацій.

Так, минулого року у богослужіннях з нагоди святкування Великодня на території Львівської області взяло участь близько 1,5 млн осіб, а цього року цифра ледь перетнула позначку у 30 тисяч.

Як результат - ситуація із захворюваністю жителів області є контрольованою, а ріст пацієнтів, у яких підтверджено COVID-19 сягає не більше 5%.

Зазначимо, що за попередню добу було госпіталізовано з підозрою на коронавірус 14 осіб. Скеровано на самоізоляцію 69 осіб. Знаходяться в стаціонарах 156 хворих.
Підтверджено методом ПЛР наявність коронавірусу за добу у 8 мешканців Львівщини. За увесь час COVID підтверджено у 282-х осіб.
Померло 12 осіб. Одужали від Коронавірусної інфекції 32 людини.

Окрім того, Андрій Єрмак відзначив хорошу співпрацю Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради у боротьбі з коронавірусом.

comments powered by HyperComments