На Львівщині за ніч з підозрою на коронавірус звернулось 6 людей

Понеділок, 13 квітня 2020, 11:29
У період з 23:30 по 08:00 год, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 6 осіб. Пацієнти з міста Львова, Пустомитівського району.
На Львівщині за ніч з підозрою на коронавірус звернулось 6 людей

Про це повідомляє лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 83 особи. На самоізоляції знаходяться 566 особи. За увесь час виписано - 158 пацієнтів. Стан більшості хворих -середньої важкості. У 18- ти пацієнтів стан важкий. 3 пацієнта на апараті ШВЛ. 

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 806 людей. За увесь час в сумі у 600 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 84 особи. У 124 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 5 осіб померли. Семеро осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 6 пацієнтів одужали.

comments powered by HyperComments