На Львівщині – десять нових підозр на коронавірусну інфекцію

Четвер, 9 квітня 2020, 09:21
У період з 22:30 8 квітня по 08:00 9 квітня, в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 10 осіб. Пацієнти з міста Львова, міста Тернополя, Самбірського району.
На Львівщині – десять нових підозр на коронавірусну інфекцію

Про це розповіла лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації з епідеміології Наталія Тімко, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 87 осіб. На самоізоляції знаходяться 356 осіб. За увесь час виписано – 120 пацієнтів. Стан більшості хворих – середньої важкості. У 11- ти пацієнтів стан важкий. 1 пацієнт на апараті ШВЛ. 1 пацієнтка померла у відділенні реанімації. Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 563 людини.

За увесь час в сумі у 395 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус. Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 119 осіб.

У 61 пацієнта позитивний результат тесту на коронавірус, з них 3 особи померли. П’ятеро осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. Троє пацієнтів одужали.

comments powered by HyperComments