Головний тюремник Львівщини, який погорів на хабарі, вийде із СІЗО під заставу

Четвер, 26 березня 2020, 16:41
Суд випустив під заставу у 630 тисяч гривень колишнього керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України Михайла Дзюдзя.
Головний тюремник Львівщини, який погорів на хабарі, вийде із СІЗО під заставу

Як повідомляє ZAXID.NET з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру, запобіжний захід обрав ВСУ 25 березня.

У суді представники НАБУ і САП просили взяти Дзюдзя під варту із альтернативою застави у розмірі 10 млн грн. Натомість адвокат підозрюваного клопотав про те, щоб відмовити у застосуванні запобіжного заходу або відпустили його підопічного на поруки. Під час судового засідання про готовінсть взяти Махайла Дзюдзя на поруки заявили нардеп від «Європейської солідарності» Андрій Лопушанський та голова Львівської обласної ради, представник цієї ж партії, Олександр Ганущин.

У підсумку, суд частково задовольнив клопотання прокурора та детектива та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 630,6 тис. грн.

Крім того, суд наклав на екс-посадовця ще низку обмежень. Зобов’язав його прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за кожною вимогою, не відлучатися за межі місця проживання без дозволу, повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи, утримуватися від спілкування зі свідками у справі; здати на зберігання до Державної міграційної служби України свої паспорти для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України; носити електронний засіб контролю (браслет).

Термін дії запобіжних заходів - до 25 травня 2020 року.

comments powered by HyperComments