У Львові струмом вбило монтажника інтернету з компанії "Київстар"

Субота, 14 березня 2020, 11:02
Учора, 12 березня, у Львові на вул. Кульпарківська 156 підчас виконання робіт із підключення інтернет-мережі загинув монтажник, повідомляє видання Westnews.
У Львові струмом вбило монтажника інтернету з компанії "Київстар"

Цю інформацію журналістам підтвердила речниця національної поліції Львівської області Світлана Добровольська.

За її словами, загиблим виявився 25-річний мешканець Рівного. Чоловік виконував роботу в підключення інтернету одному з мешканців будинку.

Між 10-тим та 9-тим поверхами прохід було перегороджено решіткою (замок поламався), тож чоловік спробував пролізти. Але застряг і в результаті нещасного випадку задушився.

Зі слів очевидців, працівник проводив інтернет від Київстару. Наразі від компанії Київстар очікують пояснення щодо цього інциденту.

"12.03.2020 в м. Львів під час монтування комунікацій для підключення інтернету стався нещасний випадок, внаслідок якого співробітник організації «ВінСервіс» отримав травму, несумісну з життям. Відповідальність за підготовку і проведення монтажних робіт та додержання вимог з безпеки, а, також, необхідний інструктаж персоналу покладається законодавством на організацію, що здійснює такі роботи. Підрядником «ВінСервіс» вже створено комісію для розслідування обставин цього трагічного випадку. Висловлюємо глибокі співчуття близьким і рідним загиблого", - коментують у Київстарі.

comments powered by HyperComments