Поліція оголосила підозру муніципалу, який заприскав агресивного п`яничку перцевим балончиком

Субота, 14 березня 2020, 08:00
Сьогодні, 13 березня, слідчі Галицького відділу поліції за процесуального керівництва Львівської міської прокуратури №1 повідомили про підозру у скоєнні злочину 47-річному львів’янину, працівнику Львівського комунального підприємства «Муніципальна варта».
Поліція оголосила підозру муніципалу, який заприскав агресивного п`яничку перцевим балончиком

Йому інкримінують ч.1 ст.126 (побої і мордування) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 23 лютого близько 10.00 на вулиці Сербській у Львові підозрюваний під час суперечки наніс удар по обличчю 32-річному львів’янину, після чого розпилив йому в очі спецзасіб «Перець 1М».

Відео, на якому зафіксовано скоєння правопорушення, співробітники поліції Львівщини виявили 24 лютого під час моніторингу соцмереж. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, під час досудового розслідування у якому були встановлені особи потерпілого та зловмисника, а також обставини скоєння злочину.

Підозрюваному загрожує покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Досудове розслідування триває.

comments powered by HyperComments