Екс-голова Львівської ОДА вимагає звільнення новопризначеного міністра оборона

Середа, 11 березня 2020, 16:15
У своєму виступі новопризначений мінстр зазначив, що адаптація українського війська до стандартів нато є зараз неможливою. 
Екс-голова Львівської ОДА вимагає звільнення новопризначеного міністра оборона

На думку Олега Синютки, ексголови ЛОДА та члена партії ЄС, через такий вислів Таран має бути звільнений зі своєї посади.

"На представленні Міністра оборони новопризначений Міністр Таран свідомо чи підсвідомо озвучив заяву, яка йде всупереч окресленому стратегічному курсу країни.

За його словами, як виявилось, адаптація ЗСУ до стандартів НАТО тепер НЕДОСЯЖНА мета, тепер наш намір – лише «забезпечення спроможності ЗСУ взаємодіяти з силами НАТО».

Невже Президент Зеленський схвалює і доручає чиновнику порушувати норми Конституції, де прописано наше прагнення до вступу в НАТО? Як МОЖНА доручати такому Міністру очолювати оборонну галузь країни, яка воює? Вважаю, що після озвучення програми дій і такого стратегічного бачення, цей чиновник має бути звільнений з посади, в іншому випадку порушення Конституції і відповідальність за слова «підлеглого» лягає персонально на Зеленського.

Невже влада не розуміє, що таким заявами не лише підриває моральний дух серед військовослужбовців, а й ганьбить країну перед стратегічними партнерами", - пише Синютка.

comments powered by HyperComments