Львівські патрульні зловили двох закладчиків

Субота, 7 березня 2020, 08:49
Про це повідомляє ГУ НП у Львівській області.
Львівські патрульні зловили двох закладчиків

 

Вночі у суботу, 7 березня, патрульні затримали двох чоловіків, що займались розповсюдженням наркотиків. Під час спілкування з поліцейськими вони зізнались, що збувають наркотики, роблячи закладки.

 

Про це пише ZAXID.NET.

1 0 efg dgn 33 nshot 1

У повідомленні патрульної поліції Львівщини вказано, що поліцейські роти тактико-оперативного реагування, патрулюючи на вул. Михайла Гайворонського звернули увагу на двох чоловіків, які, помітивши службовий автомобіль, різко змінили напрямок руху та намагалися втекти. Патрульні наздогнали їх.

Під час спілкування поліцейські помітили, що один з них нервує та уникає розмови. Провівши поверхневу перевірку, патрульні виявили у нього в лівій кишені куртки, два поліетиленові пакетики чорного кольору, де, зі слів 21-річного затриманого, є марихуана. Також, вони розповіли, що займаються збутом наркотичних речовин, роблячи закладки, та неподалік якраз розклали декілька згортків.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції та в присутності понятих вилучили наркотики.

Також, інспектори встановили, що затримані займаються набором на роботу для незаконної діяльності та розповсюдження закладок на території України. Їм загрожує кримінальна відповідальність за ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) ККУ.

 

 

comments powered by HyperComments