На Львівщині затримали автобус з Італії, пасажирів відправили в інфекційну лікарню

Четвер, 27 лютого 2020, 22:59
Про це пише Форпост.
На Львівщині затримали автобус з Італії, пасажирів відправили в інфекційну лікарню

«На кордоні виміряли температуру і в однієї з пасажирів автобуса, який їхав із Неаполя, вона була підвищена. Загалом в автобусі перебувало 25 осіб. Їх направили у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарні. При повторному огляді ще у трьох пасажирів виявили підвищення температури. Однак, обстеження показало, що у всіх чотирьох випадках підвищення температури було пов’язано з іншими захворюваннями», - сказав він.

Він зазначив, що люди без проблем погодилися і поставилися з розумінням.

Як зазначила в.о. начальника відділу санітарної охорони територій Головного управління Держпродспоживслужби України у Львівській області Лілія Михайлів, наразі прикордонники працюють у посиленому режимі.

Вона наголосила, що причин для паніки на сьогодні немає.

«До цієї ситуації ми ставимося дуже серйозно. Варто розуміти, що у світі чотири із п’яти осіб, які захворіли на коронавірус мають легкий перебіг симптомів із тенденцією до видужання», - сказала вона.

За її словами на кордоні проводять постійний температурний моніторинг. Прикордонники забезпечені засобами захисту.

«У випадку відмови від температурного моніторингу прикордонники можуть не проводити паспортний контроль, адже вони мають убезпечити себе від можливої загрози здоров’ю», - сказала Лілія Михайлів.

comments powered by HyperComments