Львівщина готова до коронавірусу, - ЛОДА

Четвер, 13 лютого 2020, 14:31
Про це заявив губернатор Максим Козицький.
Львівщина готова до коронавірусу, - ЛОДА

«Зважаючи на те, що вже понад 20 країн вже зіштовхнулись із випадками зараження коронавірусом, в також розуміючи суспільний резонанс мусимо мати чіткий план дій. Потрібно врахувати все: як недопустити поширення інфекції та як із нею боротися у випадку проникнення. Життя кожного українця для нас цінне і важливе, тому потрібно вжити усіх заходів, щоб попередити поширення не лише коронавірусу, а й необгрунтованої паніки серед людей», - наголосив голова Львівської ОДА Максим Козицький, повідомили на сайті Львівської обласної державної адміністрації.

На виконання наказу міністерства охорони здоров’я департамент охорони здоров’я ОДА видав розпорядження щодо порядку реагування на випадки підозри у пацієнтів вірусу.

«В області ситуація стабільна. На сьогодні в області нема жодного пацієнта з підтвердженим діагнозом чи підозрою на хворобу. Департамент також подав у міністерство потребу у засобах захисту для епідеміологів, а спостереження за пацієнтами протягом 14 днів можна провести у боксованих палатах. Медичний персонал, який контактуватиме з такими пацієнтами діятиме за чітко визначеними правилами», - зазначив т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

comments powered by HyperComments