Вчительку зі Львівщини визнали кращою в Україні в 2020

Субота, 8 лютого 2020, 18:35
Це вже не перший трофей для вчителів зі Львівщини.
Вчительку зі Львівщини визнали кращою в Україні в 2020

Наталя Ярославівнв Панасюк, вчитель початкових класів ліцею №3 імені В’ячеслава Чорновола, стала лауреатом ІІ(обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Початкова освіта».

Члени журі високо оцінили професійні якості вчительки із Дрогобича Панасюк Наталії Ярославівни. Вона у конкурсних випробуваннях «Тестування», «Методичний експромт», «Практична робота», «Проєкт», «Урок» змагалась із вчителями Львівської області та ввійшла у п’ятірку найкращих педагогів, ставши  лауреатом  Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2020» у номінації «Початкова освіта». Марія Михайлівна Барна, завідувачка кафедри педагогіки,  к.п.н., доцент, голова журі, зазначила, що великий досвід роботи, закоханість у роботу вчителя початкових класів, уміння планувати і організовувати роботу учнів на уроці, використовуючи інтерактивні, доречні на тому чи іншому етапі уроку, методи і прийоми, вміння працювати з сучасними аудіовізуальними пристроями, вміння малювати, фантазувати забезпечили вчительці успіх на конкурсі.

“Пишаємось, що у Дрогобичі працюють такі професійні і закохані у свою роботу педагоги! Бажаємо Наталії Ярославівні міцного здоров’я, невичерпного творчого натхнення, неспинного професійного поступу”, – зазначають у відділі освіти ДМР.

 

comments powered by HyperComments