У Львові може з‘явитися ще одна незаконна забудова

П'ятниця, 24 січня 2020, 10:09
Йдеться про забудову на вулиці Корсунська, 20.
У Львові може з‘явитися ще одна незаконна забудова

"На цій вулиці плануються будівництво чотирьох поверхового житлового будинку у зоні індивідуальної садибної забудови (Ж1). Згідно з державними будівельними нормами, заборонено зведення будинків висотністю більше 3-х поверхів. У 2019 році забудовник вже двічі безрезультатно намагався отримати містобудівні умови та обмеження. Станом на сьогодні це питання уже «пройшло» без зауважень архітектурно-містобудівну раду, а тому, може бути погоджене міським виконавчим комітетом.

Окрім порушення ДБНів мешканці також повідомили про ще низку переживань у зв'язку з можливим будівництвом. Зокрема люди переконують, що наявні каналізаційно-інженерна та водопостачальна мережі не справляються вже з існуючою кількістю домівок і просто не справиться з додатковими 9 квартирами та можливими офісами. Також будівництво нових паркомісць на 11 машин погіршить ситуацію з транспортною розв’язкою.

Проти будівництва багатоквартирного будинку за адресою на вул. Корсунська, 20 проголосували одноголосно 71 зареєстрованих мешканців. Також на слуханні прийняли рішення звернутися до профільних органів ЛМР щодо виділення коштів на розроблення проектно-кошторисної документації для ремонту дорожнього покриття їхньої вулиці", - повідомляє Ігор Телішевський.

comments powered by HyperComments