Львівський хабарник, екс-керівник «Галсільлісу», вийшов під мізерну заставу

Середа, 22 січня 2020, 10:36
Про це пише ZAXID.NET.
Львівський хабарник, екс-керівник «Галсільлісу», вийшов під мізерну заставу

Львівський апеляційний суд суттєво зменшив розмір застави для затриманого на хабарі гендиректора комунального підприємства Львівської облради «Галсільліс» Володимира Мельника – з понад 1 млн грн до 336 тис. грн. Станом на середу, 22 січня, заставу за нього внесено, його випустили на волю з Львівського СІЗО.

Раніше Галицький райсуд Львова обрав запобіжний захід керівнику «Галсільлісу» Володимиру Мельнику у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 1,051 млн грн. Його спільнику – керівнику Яворівського лісгоспу Роману Суховичу – призначили тримання під вартою, або ж внесення 168,16 тис. грн застави. Роман Сухович заставу сплатив одразу і вийшов на волю. А Володимир Мельник оскаржив рішення суду першої інстанції у Львівському апеляційному суді.

Як повідомили у прокуратурі Львівської області, у вівторок, 21 січня, Львівський апеляційний суд розглянув апеляцію на рішення суду першої інстанції. У підсумку розмір застави для гендиректора «Галсільлісу» зменшено майже утричі – з 1,051 млн грн до 336 тис. грн. Вже наступного дня, 22 січня, заставу за Володимира Мельника було внесено.

comments powered by HyperComments