У Львові заробітчан, яким польський консул відмовив у карті поляка, посадять за погрози йому

Неділя, 12 січня 2020, 19:54
Заробітчани погрожували консулу вбивством.
У Львові заробітчан, яким польський консул відмовив у карті поляка, посадять за погрози йому

Зараз у помешканнях заробітчан-горерозбійників провели обшуки. Одні з підозрюваних поводили себе неадекватно.

Зрештою правоохоронці були змушені різати вхідні двері болгаркою. На місце також викликали наряд поліції та «швидку». Під час обшуків було вилучено оргтехніку, кілька десятків тисяч євро та кошти в іншій іноземній валюті.

«У тій квартирі проживає матір зі сином. Їй поза 50 років. Її син колись працював в поліції і займався видачею дозволів на користування зброєю. Їх обох знає весь будинок, вони поводять себе не дуже адекватно. Жінка, до прикладу, може взяти і порозкидати сміття на сусідніх поверхах або збирає квитанції інших мешканців будинку, а потім від їхнього імені надсилають листи із незрозумілими вимогами. Наскільки нам відомо, колись її притягували до відповідальності чи підозрювали у торгівлі дозволами на користування зброєю. Зараз вони ніби займаються Картами поляка. До їхньої квартири часто приходять люди з вимогою повернути гроші, бо вони щось там не зробили їм», – розповів журналістам на умовах анонімності мешканець будинку на вул. Любінській, який був свідком проведення обшуку.

Також аферисти за гроші пропонують знайти польське коріння. Діють від імені журналіста Гурського, який раніше проводив розслідування щодо аферистів Світлани Саган та Сергія Копитка. Останні стали погрожувати Гурському, від його імені спамити на різноманітних сайтах та розсилати погрози. Ймовірно, цих недобандитів теж чекає тяжка доля за гратами.

comments powered by HyperComments