Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Львові очолить Юрій Добош

Субота, 28 грудня 2019, 13:18
27-річний радник екс-голови ЛОДА Юрій Добош переміг у конкурсі на посаду керівника Західного міжрегіонального управління Мінюста.
Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Львові очолить Юрій Добош

Про це повідомив перший заступник Міністра юстиції Євгеній Горовець на сайті відомства.

Юрій Добош виборов перемогу у 42 кандидатів на посаду, які крім нього взяли участь у конкурсі.

«Працював за кордоном і в українських юридичних найкращих компаніях. Маю керівний досвід. Маю досвід роботи в державному органі. Я абсолютно поділяю діяльність нового керівництва Міністерства юстиції, знаю проблематику територіальних органів юстиції», - сказав він на співбесіді.

Відео співбесід переможців доступно для перегляду на YouTube.

Як повідомляє «Zaxid.net», 27-річний Юрій Добош у 2016 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Правознавство». У 2014 році закінчив Університет Екстер (Англія) за спеціальністю «Міжнародне комерційне право».

У 2012 року він працював стажером в юридичній компанії «Arzinger». З 2014 року став помічником юриста Wragge Lawrence Craham & Co (Англія). Також з 2014 року почав працювати юристом АО «ЮФ «Василь Кісіль і Партнери». З 2016 року став заступником голови правління ГО «Місійне згромадження імені святих Кирила і Методія». З 2019 року – директор ТОВ «Центр натуральних харчових технологій і бджільництва».

Юрій Добош також був одним з претендентів на посаду заступника голови ЛОДА. Однак у вересні 2019 року він став штатним радником голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

 

comments powered by HyperComments