Поліцейські ігнорують заяву про жорстоке вбивство та побиття собак на Львівщині

Середа, 25 грудня 2019, 00:42
Про це повідомила львівська журналістка Вікторія Балицька.
Поліцейські ігнорують заяву про жорстоке вбивство та побиття собак на Львівщині

"До мене звернулася мешканка села Нагачів Мар’яна Цидуляк  із наріканням на бездіяльність поліції і з проханням оприлюднення цього.

У неї 18 грудня сусід вбив цуценя, а дорослу собака побив. Це бачив старенький дід, який у цей час був вдома. Тобто свідок є. І є вбита і побита собака. Люди звернулася у Яворівський відділ поліції із заявою. В ЄРДР внесли і відкрили провадження. Не відразу, але не буду переповідати деталі. Вчора, зі слів Мар’яни, приїхали двоє поліцейських із Яворівського вп. Подивилися на побиту собаку і сказали, як стверджує Мар’яна, «ми вам не експерти» і поїхали геть. Я перепитала чи ше щось сказали, може якось пояснили свою бездіяльність - сказала, що ні.

Шановні поліцейські, ну я все розумію, нехватка робочих рук, часу, пального, паперу, чорнила, картриджів, мештів, форми і мотивації... ви можете не вважати життя собака чимось важливим, але ви зобов’язані виконувати свою роботу якісно. Ну, хоча б просто прийнятно. Для цих людей ті собаки становлять цінність. І стався злочин. Жорстоке повадження з тваринами. Така стаття в ККУ є", - пише Вікторія Балицька.

comments powered by HyperComments