Біля Львова відновить роботу відомий завод мінеральних вод

Понеділок, 23 грудня 2019, 23:57
Йдеться про завод з міста Олесько.
Біля Львова відновить роботу відомий завод мінеральних вод

Як розповів голова Буської райради Богдан Глова, депутати прийняли рішення про погодження санітарних зон для підприємства з другого разу, повідомляє Zaxid.net

«Спершу у листопаді депутати не прийняли рішення – хотіли, щоб додатково виступили спеціалісти. Також ми поставили вимогу, щоб спочатку відбулися слухання у Олеській селищній раді, хоча цього не передбачає закон. Селищна рада погодила усе на слуханнях, після цього 19 грудня районна рада дала дозвіл на охоронну зону», - повідомив Богдан Глова.

Районна рада погодила санітарну зону 800 м2 за межами заводу, що означає, що на цій території не може бути ніяких забруднюючих об'єктів, щоб не було негативного впливу на підземні води.

«Йдеться про велику суму коштів. Завод не працює з 2014 року, підприємство потребує повної реконструкції у плані технологічного оновлення, оновлення стану будівель. Там будуть виконуватися усі роботи майже як з нуля. Вся дозвільна база є готова, усі документи зібрані. Цим займалися тривалий період часу. Останнє рішення, яке нам було необхідно – рішення Буської районної ради. Обсяг 200 м3 води на добу – це максимально дозволена потужність, яка у нас є, відповідно до дозволу про користування надрами», - розповів Роман Соляник.

comments powered by HyperComments