У Львові створено Західний терен НК

Неділя, 10 листопада 2019, 19:44
Учора у Львові відбулась урочиста презентація Терену "Захід" Національного Корпусу. Новоутворена структурна одиниця охоплюватиме своєю діяльністю 3 області західної частини України з перспективою подальшого залучення інших регіонів.
У Львові створено Західний терен НК

Таке розширення формату діяльності Національного Корпусу обумовлене потребує підвищення ефективності та поглиблення взаємодії осередків руху.

Близько півтисячі націоналістів та зацікавлених осіб зібралися на урочистий захід в Палаці залізничників.
У рамках презентації голови осередків Національного Корпусу Львівщини, Івано-Франківщини та Тернопільщини розповіли про поточні результати роботи.
Було продемонстровано відеоролик із візуалізацією здобутків руху на Заході України.
Ведучий Назар Косенко наголосив, що використання терміну "терен" вказує на історичну спадкоємність сучасних націоналістів та героїв других визвольних змагань.

Із презентаційною промовою перед присутніми виступив , екс-заступник командира полку "А3ОВ", голова Терену "Захід" Сергій Бевз. Він розповів про свій життєвий шлях націоналіста та озвучив ключові завдання та плани діяльності новоутвореної структурної одиниці.
Також вітальні промови виголосили відомий теоретик і практик українського націоналізму Юрій Михальчишин та начальник штабу Національного Корпусу Радіон Кудряшов.

Квінтесенцією заходу став виступ Андрія Білецького.
Лідер Національного Корпусу підкреслив, що саме Захід України має стати авангардом боротьби проти внутрішніх та зовнішніх ворогів. Він закликав кинути усі сили на битви проти капітулянтського курсу влади та хворобливих прагнень розпродати українські землі.
Захід завершився виконанням Гімну ОУН.

comments powered by HyperComments