НК Червоноград завітало до приймальні депутата від СН Камельчука

Субота, 30 листопада 2019, 14:35
Сьогодні в Червонограді Національний Корпус завітав до приймальні народного депутата від "Слуги народу" Юрія Камельчука. Парламентар-мажоритарник нещодавно підтримав у першому читанні ганебне рішення про відкриття ринку землі на шкідливих для національних інтересів умовах.


Націоналісти прийшли нагадати нардепу Камельчука про його відповідальність перед українцясм, які делегували цього громадянина до Верховної Ради.

▪️В приймальні націоналістам вдалося поспілкуватися з представником Юрія Камельчука. Активісти донесли до нього позицію громади про неприпустимість впровадження ринку землі в запропонованому владою форматі.
Представник народного депутата заявив, що начебто поділяє вимоги націоналістів. Щоправда, він доволі неадекватно відреагував на перфоменс активістів із землею, продемонструвавши відверте хамство.

▪️Народні депутати зобов'язані відстоювати інтереси виборців, а не механічно тиснути на кнопки за будь-яке подане урядом рішення.
Це наша принципова позиція.
Націоналісти продовжать роз'яснювальну роботу серед мажоритарників Львівщини від правлячої політсили.
Наразі ці люди більше скидають не на слуг народу, а на лакеїв олігархату з технічними функціями.Вони повинні усвідомити свою підзвітність щодо громади, яка дала народним депутатам мандат відстоювати її інтереси.

comments powered by HyperComments