Штурм сесії Львівської облради: відкрито кримінальне провадження

Четвер, 12 грудня 2019, 16:31
У Львові невідомі зранку 12 грудня увірвалися до сесійної зали та зірвали початок сесії.
Штурм сесії Львівської облради: відкрито кримінальне провадження

Як повідомили у прес-службі мерії, серед хуліганів були особи, які раніше пошкодили двері будівлі Шевченківської райадміністрації та облили чиновників невідомою рідиною.

За фактом хуліганства в адмінбудівлі у львівські поліцейські вже відкрили кримінальне провадження.

«На місці події працювали слідчо-оперативна група, співробітники управління превентивної діяльності, поліції діалогу, інших служб та підрозділів поліції Львівщини на чолі із т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області старшим лейтенантом поліції Дмитром Міхальцем.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Поліцейські встановлюють причетних осіб та обставини події», - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Львівської області.

За даними Ігоря Зінкевича, яку він оприлюднив у Фейсбуці, добровольці прийшли до мера задати питання про те що в змі які належать родині меру Садовому А.І. назвав іх Галицькими тітушками.

comments powered by HyperComments