У Львові відкрили Площу Двірцеву

Субота, 7 грудня 2019, 07:50
Тепер на неїврешті курсує громадський транспорт.
У Львові відкрили Площу Двірцеву

Завершився І етап реконструкції пл. Двірцевої. Від сьогодні, 7 грудня, на площі почав курсувати громадський транспорт — 3 трамвайних маршрути і 13 автобусних. Перший рейс трамвай виконав о 05.46 год, зараз весь громадський транспорту курсує за графіком, повідомили у мерії.

Пасажири, які вже побували на площі, залишають позитивні відгуки про проведений ремонт та об лаштовані елементи доступності і безбар’єрності.

«Перший рейс трамваю на площу сьогодні був виконаний о 05.46 год. Зараз всі трамваї курсують вже за графіком. Як і очікувалось, пасажири залишають позитивні відгуки про ремонт площі, облаштування інфраструктурних елементів, зокрема, щодо доступності та безбар’єрності», — розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

img20191207wa0000 1cbda600Напередодні відкриття площі для руху громадського транспорту, її перевірили на предмет зручності та доступності для осіб з особливими потребами.

«Перед відкриттям ми спільно з Іриною Царук та Олексієм Богатирьовим, які пересуваються на візках, перевірили площу на доступність та безбар’єрність, адже це дуже важливий для міста проект, площею будуть користуватись тисячі людей, тому комфортно має бути усім, особливо особам з інвалідністю», — додав Андрій Білий.

comments powered by HyperComments