Львівська ЛОР ледь не здійснила майнову аферу року

П'ятниця, 6 грудня 2019, 10:08
Депутати хотіли віддати 4000 м.кв. комунальних приміщень невідомо кому.
Львівська ЛОР ледь не здійснила майнову аферу року

Львівська облрада не дала комунальному підприємству ЛОР «Обласний аптечний склад» дозволу на списання складських приміщень загальною площею понад 4000 м2 на вул. П’ясецького, 9, що на околиці Львова поблизу вул. Городоцької. За проголосували 42 депутати – для прийняття рішення забракло лише одного голосу.

Проектом рішення передбачалося надати КП ЛОР «Обласний аптечний склад» дозвіл на списання основних засобів – нерухомого майна площею 4000 метрів квадратних на околиці Львова. Про це пишеZAXID.NET.

Як запевнив керівник управління майном спільної власності Львівської облради Віктор Кусий, зазначені будівлі перебувають в аварійному стані і не можуть у подальшому експлуатуватися, а комунальне підприємство не має коштів на їх утримання. «Тричі ці будівлі виставлялися на оренду і не було охочих їх орендувати», – повідомив він. З його слів, в оренді перебуває лише один склад.

Натомість ціла низка фракцій розкритикували таку ініціативу. Представник фракції «Громадянської позиції» Володимир Гірняк пропонував зняти це питання з розгляду, «щоб потім не було питань у правоохоронних органів, адже там, окрім будівель, є 3 га землі». Голова фракції «Самопомочі» Інна Свистун теж пропонувала перенести розгляд питання для його додаткового вивчення, оскільки із 5000 м2 складів пропонується списати 4000 м2. Вона запропонувала не зносити, а виставити цю нерухомість на продаж. Фракція «Свободи» теж пропонувала перенести питання. Представник «Народного контролю», колишній перший заступник голови облради Андрій Білоус назвав це рішення «аферою року».

comments powered by HyperComments