Львівський парк реконструюватимуть 10 років

Вівторок, 26 листопада 2019, 13:25
Йдеться про Замарстинівський парк-переможець громадського бюджету.
Львівський парк реконструюватимуть 10 років

Головний інженер ЛКП “Зелений Львів” Володимир Чишинський зазначив, що виконання робіт затягнули через те, що до проекту вносили зміни. Проект почали виконувати у 2018, побачили певні недоліки та почали робити зміни, зокрема в частині водовідведення, доріжок тощо.

“Коли підрядник почав виконувати роботу, то побачив, що у проекті не вказано надто багато речей. Коли почали перераховувати кошторис по цих речах, воно перейшло гранично допустиму межу, аби перезаключити договір. Тобто зміни в проекті більше, ніж на 50%”, – розповів Володимир Чишинський.

Через 2 роки, 16 серпня 2019 року знову розпочали пошуки підрядника для ремонту алеї парку. Однак очікувану вартість збільшили до 14 млн 433 тисячі. Тоді заявку не подав жоден учасник, тож 11 вересня тендер оприлюднили ще раз, проте з тої ж причини торги не відбулись.

Вже вкотре 4 жовтня 2019 року оголосили тендер на реконструкцію Замарстинівського парку. Заявки подали ТЗоВ “БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ “ЗАХІД НЕО БУД”, ТОВ “ДАНБУД УКРАЇНА” та вже згадана раніше корпорація “Комунальник”, яку й обрали переможцем.

Володимир Чишинський зазначив, що 20 листопада уклали договір про виконанння робіт. Дата завершення реконструкції залежить від фінансування.

comments powered by HyperComments