У Львові ЛКП "Лев" видає сертифікати для вивозу тварин за кордон

Неділя, 17 листопада 2019, 08:16
Відомо, що раніше такі сертифікати для виїзду з твариною за кордон видавались приватними підприємцями та установами. Натомість, тепер отримати таку послугу можна і в Першій комунальні ветеринарній клініці на базі ЛКП «Лев».
У Львові ЛКП "Лев" видає сертифікати для вивозу тварин за кордон

«ЛКП "Лев" — унікальне підприємство, аналогів якому немає в Україні. Воно надає великий спектр послуг для тварин, зокрема, проведення операцій, лікування, чіпування і навіть стоматологія. До того ж, тут є унікальна послуга — банк крові для тварин. Уже є 40 донорів для тварин, які можуть і здають кров для інших чотирилапих, якщо вона необхідна для проведення операцій. Цією послугою вже скористались 68 тварин. А близько двох тижнів тому з’явилася нова послуга, яку надає ЛКП „Лев“, — видача сертифікатів на виїзд за кордон», — розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

 

"Ми закликаємо мешканців не розлучатися зі своїми улюбленцями в той час, коли вони виїжджають за кордон. Наше підприємство опікується безпритульними тваринами, але нам також важливо надавати якісні послуги й домашнім улюбленцям.

Раніше було проблемою отримати сертифікат для того, щоб мати змогу виїхати за кордон. Ми з командою вирішили, що це потрібно виправляти, адже надзвичайно важливо мати документ, який свідчить про те, що ваша тварина здорова, вакцинована від сказу та може безпечно перетнути кордон", — зазначила директорка ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

comments powered by HyperComments