На Львівщині підприємець назбирав на подвір`ї стільки сміття, що коли воно загорілося, він вчадів

Понеділок, 28 жовтня 2019, 13:23
Чоловік був дуже схильним приносити до ати усе, що погано лежало.
На Львівщині підприємець назбирав на подвір`ї стільки сміття, що коли воно загорілося, він вчадів

"На фото подвір'я 65-річного Ігоря Йосиповича.

Ще 20 років тому, він був заможним власником магазину у Сколе. Мав дружину та двох дітей. Але чоловік мав цікаву рису: заощаджувати на будь-чому. Ну, знаєте, як Крот з "Дюймовочки". Ніхто не звертав на це уваги, аж поки це дивацтво не переросло у манію.

Тепер і будинок, і навколишня територія, буквально, вкриті горами сміття. Подекуди, вони є вищими за людський зріст. Таке своє багатство, Ігор Йосипович захищав дуже ревно та агресивно. Зрозуміло, що терпіти таке життя дружина не захотіла та пішла від чоловіка разом із двома дітьми.

Пенсіонер зовсім здичавів серед свого мотлоху, не захотів допомоги від сусідів та жив у своєму сміттєвому царстві без світла та газу.

Одного разу Ігор Йосипович не помітив, як серед старого шмаття повністю згоріла свічка.
Люди знайшли його під ранок. Вже неживим.

А сміття лежатиме там ще певний час. Сусіди не можуть його вивезти без дозволу дітей загиблого. А потім матимуть клопіт зі щурами та мишами. Змії, на щастя, до холодів заховаються. А ще є коти та пси, яких у Ігоря Йосиповича була тьма тьмуща. І коли ми знімали сюжет десь у смітті, одна з його собак принесла цуциків...", - сказано у дописі журналістки у Фейсбуку.

comments powered by HyperComments