У Львові знесуть 8 поверхів новобуду, в якому вже продали квартири

Середа, 23 жовтня 2019, 16:01
Про це повідомив начальник ДАБІ Святослав Кіндратів.
У Львові знесуть 8 поверхів новобуду, в якому вже продали квартири

«Тут є земельна ділянка, яка перебуває у власності фізичної особи, були видані містобудівні умови і  обмеження на будівництво чотирьох поверхів, і вже замовник будівництва самовільно побудував на дванадцять поверхів багатоквартирний житловий будинок. Львівський окружний адмінсуд прийняв рішення знести лише з п’ятого по дванадцятий поверхи, тобто має залишитись чотири поверхи. Це рішення є кардинально новим, таких рішень ще суди не приймали, і вже сьогодні вранці Восьмий апеляційний адмінсуд підтвердив це рішення, прийняв рішення, яке набрало законної сили. Зараз очікуємо виконавчого листа і будемо звертатись до Виконавчої служби про виконання рішення суду», – зазначив Святослав Кіндратів.

Також чиновник додав, що за його інформацією усі квартири в будинку продано, і для інвесторів це чудова підстава звертатися до суду з позовом проти забудовника, щоб він відшкодовував усі кошти, які йому заплатили.

«Це вулиця На Нивах, замовник будівництва – Федорів, фізична особа. Є юридична особа, якій вона передала право на забудову земельної ділянки, це «Олдімстрой», і саме суд зобов’язав за його кошти знести цей будинок», – зазначив чиновник.

comments powered by HyperComments