Найгіршу вулицю Львова почали ремонтувати

Понеділок, 21 жовтня 2019, 17:38
"Онур" розпочав ремонт вулиці Курмановича.
Найгіршу вулицю Львова почали ремонтувати

Загальна вартість ремонту складе 71 500 000 гривень, куди окрім заміни дорожнього покриття входить облаштування комунінацій, розмітка, дорожні знаки та понад 2000 одиниць дерев. 

Цьогоріч навесні активісти склали електронну петицію стосовно вимог зремонтувати автодорогу, оскільки, за їхніми спостереженнями, вул. Курмановича є важливою для існування міста, бо зменшить навантаження приватного транспорту на вулиці Городоцької до 20% ,час проїзду вулицею Городоцькою від в’їзду в місто до «Левандівського моста» зменшиться на 3-5 хв, зменшиться загазованість на перехрестях: Городоцька-Ряшівська, Городоцька-Івана Виговського, Городоцька-Сяйво, зменшиться шумовий діапазон на вулиці Городоцькій, що позитивно вплине на мікроклімат життя на цій вулиці і вона стане більш комфортною для життя тощо.

Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР повідомляла, що це одна з найкритичніших вулиць міста, тому її ремонт є в пріоритеті. Додамо, що на капітальний ремонт вул. Курмановича, на ділянці від вул. Д. Апостола до вул. Пꞌясецького, на цей рік передбачено 18 млн. 350 тис. грн.

comments powered by HyperComments