У Відні рекламують потяг до Львова та лякають австрійців стуком коліс та «ретро» вагонами

Понеділок, 21 жовтня 2019, 15:26
Матеріал про потяг Відень-Львів опублікувало одне з найавторитетніших видань Відня Salzburger Nachrichten.
У Відні рекламують потяг до Львова та лякають австрійців стуком коліс та «ретро» вагонами

Безпересадковий вагон Відень-Львів увійде до складу поїзда №147 Відень-Київ, який проходить на своєму маршруті Будапешт, Дебрецен, Ніредьгазу, Чоп, Мукачево, Львів. Час відправлення з Відня - 16:42, прибуття в Київ на наступну добу о 17:21.

Австрійські журналісти наголошують, що найцікавіше у подорожі – це заміна колісних пар на кордоні з Угорщиною, коли вагони переставляють на ширшу українську колію. Це, на думку авторів, єдина незручність у дорозі. Також у матеріалі згадано про легендарний стук коліс українських потягів, який європейцям, звісно ж, незнайомий.

Зате сам український потяг - обіцяє видання - є чи не справжньою пам'яткою історії. Незважаючи на європейський клас всередині, ззвоні вагони нічим не відрізняються від австрійських у році десь так 1965-му. Видання додає, що у складі потягу є вагон-ресторан, який пропонує страви української кухні.

У матеріалі австрійської газети приділяється увага і безпосередньо кінцевому пункту призначення в цій подорожі. Львів представляють австрійцям як місто з великою кількістю пам'яток і цікавих місць. Автор статті рекомендує його як цікаве для хіпстерів.

comments powered by HyperComments