У львівському Горіховому Гаю хочуть незаконно знести спортмайданчик

Субота, 19 жовтня 2019, 17:18
Будівельні роботи для побудови нового житлового будинку вже ведуться.
У львівському Горіховому Гаю хочуть незаконно знести спортмайданчик

"В цьому парку вже активно ведуться обкопування зі всіх сторін і тягнуть високовольтний кабель для будівництва будинку!

Дозвіл №10-03 на тимчасове порушення благоустрою для влаштування будівельного майданчику підписав заступник голови Франківської районної адміністрації І.Савки.

Також є дві ухвали №3114 від 03.12.2009 та ухвада №4808 від 19.06.2015.

На цьому спортмайданчику багато молодих людей займаються велоспортом і кожен з них, як і всі мешканці Львова, можуть позбутись ще одного парку нашого міста.

Просимо міську владу вплинути на це питання і не допустити продовжувати будувати в цьому парку! Просимо міську раду затвердити чіткі межі парку Горіховий Гай", - вимагають мешканці у своїй петиції.

15 жовтня вже відбулися збори активних мешканців Франківського району, щодо можливої незаконної забудови Горіхового Гаю.

"Як таке можливо, якщо це паркова зона?! Сказати, що я шокована - це не сказати нічого! Це єдине місце де є маленький шматочок повітря без машин, для підлітків, що займаються велофрістайлом. Скільки зусиль витратили для побудови цих гірок. Це єдине місце де вони не "бухають" і "коляться", а займаються спортом! Це парк для мам з маленькими дітками та візочками. Невже потрібно знищити все? Хто дав право заступнику ФРА вирішувати долю паркової зони? Ми, активні мешканці, будемо відстоювати наш Горіховий Гай!", - обурюється мешканка Ольга Козлова.

Натомість підрядники, яких "спіймали на гарячому" мешканці від запитань людей тікають.

comments powered by HyperComments