Злодія, який підрізав людину у трамваї, зловив ветеран Азову

Четвер, 17 жовтня 2019, 22:50
Нагадаємо, 13 жовтня о 17.55 у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини зліва» госпіталізований 45-річний львів’янин.
Злодія, який підрізав людину у трамваї, зловив ветеран Азову

"Затримали злочинця і сповістили в поліцію небайдужі громадяни один з них Ігор Галушка  - ветеран Азова, учасник Ігор Нескорених. Він був свідком події, які відбулися в той день - їхав в трамваї і був свідком самого злочину, нападу та пораненям ножем, але тоді злочинці втікли. Він запам'ятав підозрюваного і 16 жовтня випадково на вулиці опізнав і приняв рішення з своєю компанією затримати. Після затримання сповістили поліцію та передали підозрюваного", - повідомив Зінкевич. 

Попередньо встановлено, що чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками «Кінотеатр Довженка» - «Верхній Шувар. Як пояснив поранений, він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини та перешкодив їм - тоді один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди.

comments powered by HyperComments