Власник машинок під Оперним напав на муніципалів

Понеділок, 14 жовтня 2019, 21:41
Усе через заборону на прокат машинок під Оперним.
Власник машинок під Оперним напав на муніципалів

У центрі Львова сьогодні, 14 жовтня, близько 16:30 год власник незаконного атракціону з машинками перед Оперним театром на проспекті Свободи виліз на дах евакуатора та та напав працівників Муніципальної Варти, які згідно із рішенням місцевої влади приїхали конфіскувати незаконний атракціон.

Про це повідомив керіник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

"Пан Спірідонов незважаючи на ухвалу ЛМР знову продовжує займатись господарською діяльністю на машинках перед оперним театром. Під час демонтажу працівниками МВ почав вчиняти по відношенні до них хуліганські дії", - сказано у дописі.

72856996 2514276385292638 8898581726553440256 nНа місце інциденту викликали поліцію та слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, у 2017 році через дитячий електрмобіль на проспекті Свободи пенсіонер потрапив до лікарні із травмою голови. Тоді дитячим машинкам під Оперним міськрада дала дожити до середини літа, після чого вони мали зникнути.

Станом на сьогодні рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради заборонено будь-які атракціони у центральній частині міста, зокрема, на проспекті Свободи на площі перед Оперним театром. ЛКП «Муніципальна варта» регулярно вилучає машинки у власника, однак суд зобов’язує ЛКП повернути їх підприємцю. Управління безпеки міста та юридичний департамент напрацьовуватимуть механізм, аби вирішити цю ситуацію, оскільки площа перед Оперним театром знову переповнена електромашинками.

Як повідомляє начальник управління безпеки міста, поки важко вирішити таку складну ситуацію, адже навіть не всі жителі, що катають своїх дітей на таких машинках, розуміють заборону атракціонів. 

"Є поодинокі випадки, коли дитина заїжджає комусь в ноги, зокрема людям похилого віку, але люди на це ніяк не реагують. Однак є різні люди: одні за, інші проти, навіть були активісти, які підпалювали ці машинки", - коментує чиновник.

comments powered by HyperComments