У Києві «розкопонували» львівського «вора в законі»

Понеділок, 14 жовтня 2019, 09:19
У Києві на "урочистостях" з нагоди весілля в сім’ї Олега "Бакінського", трьох "злодіїв в законі" позбавили страхітливого статусу. Зокрема, йдеться про Андрія Недзельського, відомого по кличці «Нєдєля»,/«Львівський».
У Києві «розкопонували» львівського «вора в законі»

 

Про це заявив генерал поліції другого рангу, ексначальник кримінальної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Після чого цього вже недозлодія сильно побили та викинули за межі території.

У «злодіїв в законі» можна порушувати закони будь-якої країни, але тільки не «закони» їх життя.

Взагалі це дуже добре, в нашій країні на одного лідера злочинного угруповання стало менше.

Неможливо піднятися на гору, не пройшовши весь шлях, обов‘язково буде падіння. Цей фрукт його не проходив, так було й буде завжди, оця закономірність точно для всіх", - каже Аброськін.

Довідка: Андрій Степанович Недзельський народився 1 березня 1973 року, у Старому Самборі на Львівщині. Впливовий український кримінальний авторитет, злодій в законі (хоча на момент отримання "титулу" не відбував термін покарання в місцях позбавлення волі, що суперечить "старим поняттям"). Мав широкі зв'язки серед слов'янських і кавказьких злодіїв з клану Діда Хасана, був «смотрящим» по Україні та Києву, а також власником українського злодійського «общака».

Недзельський деякий час торгував старими автомобілями, в середині 1990-х років переїхав до Києва, де почалася його кримінальна кар'єра. Недзельського підозрювали у вбивстві бізнесмена Ігоря Кульчицького, розстріляного у Львові 17 липня 2008 року. У 2010 році Недзельський був оголошений в міжнародний розшук за підозрою у вбивстві кримінального авторитета Олександра Семенова (Кацап), убитого в Києві в 2009 році. Незабаром його затримали в Іспанії та екстрадували в Україну, однак, завдяки широким корумпованим зв'язкам звинувачення у вбивстві з Недзельського було знято. Входив в найближче оточення могутнього злодія в законі Сергія Мамедова (Мамед), який помер у листопаді 2011 року від раку шлунка.

Після смерті Мамеда почалася боротьба за український общак, який він контролював. З одного боку на нього претендували кавказці - злодії в законі Серго Глонти (Гуга), Рамаз Цікорідзе (Рамаз Кутаїський) і Бахиш Алієв (Ваха), яких підтримав найстаріший одеський «законник» Валерій Шеремет (Шарик). Їм протистояв злодій в законі Сергій Лисенко (Льора Сумський), якого підтримали росіяни Анатолій Якунін (Сенько Самарський), Юрій Пічугін (Пічуга) і Василь Христофоров (Воскрес), близькі до слов'янського крила злодійського клану, підконтрольного самому могутньому на той момент злодієві в законі Аслану Усояну (Дід Хасан).

У травні 2012 року Недзельський був поставлений «смотрящим» по Києву. На «сходці» були присутні троє злодіїв в законі - росіянин Юрій Пічугін (Пічуга) і українці Сергій Лисенко (Льора Сумський) і Олексій Сальников (Льоша Краснодонський), затримані співробітниками міліції. 28 жовтня 2012 року Недзельський був «коронований» у Греції ( «злодійський підхід» або рекомендацію йому зробив впливовий кутаїський злодій в законі Давид Себіскверадзе на прізвисько Дато Кутаїський або Варламич)

comments powered by HyperComments