У Львові активісти НК Львівщини вимагали відставки Віконського

Вівторок, 1 жовтня 2019, 23:11
Сьогодні актив Національного Корпусу Львівщини спільно з небайдужою громадськістю міста провів протест проти поліцейського свавілля.
У Львові активісти НК Львівщини вимагали відставки Віконського

Ми вимагаємо негайної відставки начальника ГУНП Львівщини Василя Віконського та покарання винних у побитті ветеранів війни під час блокади російського вугілля. На жаль, попри звернення Львівської облради до уряду щодо службового розслідування ганебних дій спецпризначенців і звільнення одіозного керівника правоохоронних органів, жодних заходів не було вжито. Влада ігнорує вимоги громади.

▪️Ми прийшли під ЛОДА, щоб нагадати центральному керівництву держави про відповідальність перед суспільством. Згодом націоналісти та небайдужа громадськість провели пікет Головного Управління Національної поліції Львівщини. Сотні львів’ян скандували: «Віконського за грати», «Віконського геть зі Львова». Активісти провели невеликий перфоменс, присвячений проблемі поліцейського свавілля.

▪️Акція завершилась під управлінням ДБР на Львівщині. Активісти написали у відомство заяву про злочинні дії Віконського на посаді.

▪️Колишній беркутівець, що віддав злочинний наказ розганяти фронтовиків під Соснівкою, має не лише залишити посаду, а й понести покарання за свавілля співробітників МВС. Під час розгону спецпризначенці, всупереч законодавству, перебували без розпізнавальних знаків, били дівчат та розприскували сльозогінний газ. Усі винні в цьому кричущому інциденті повинні понести справедливе покарання. Це наша принципова позиція.

▪️Ми триматимемо цю ситуацію під контролем. Тиск на владу триватиме, поки всі винні не понесуть відповідальності за свої дії. Націоналісти завжди стоятимуть на сторожі справедливості. Ми нікому не дозволимо безкарно чинити свавілля на Львівщині.

Разом і до кінця!

comments powered by HyperComments