Прем’єра наймасштабнішого українського екшену«Захар Беркут» за підтримки ТМ «Львівське»

Середа, 9 жовтня 2019, 14:29
7 жовтня у Львові відбувся допрем’єрний показ першого історичного екшену українського виробництва— «Захар Беркут».
Прем’єра наймасштабнішого українського екшену«Захар Беркут» за підтримки ТМ «Львівське»

Після трьох років кропіткої роботи стрічка нарешті вийшла на екрани та готова підкорювати серця українських глядачів. Спонсором фільму виступила ТМ «Львівське». Єднання, сила духу та велична історія… Саме спільні українські цінності і об’єднали Захар Беркут і ТМ «Львівське».

«Історія, що надихає та змушує серце трепетати…» - відзначають глядачі, відвідавши допрем’єрний показ фільму. «Захар Беркут» — це класична історія єднання та незламності духу українського народу. Захар Беркут – це команда з 300 людей, 600 знімальних годин, 113-мільйонний бюджет, зйомки у Карпатах і неймовірна співпраця знімальних команд із 5 країн. Захар Беркут – це українське кіно, яким можна пишатися.

Для створення сучасного та видовищного фільму зібрали команду з українських, американських, британських, казахських, монгольських акторів, сценаристів та інших кіномайстрів. Загалом до створення фільму залучилося більше 300 чоловік знімальної команди та близько 500 акторів. Серед виконавців головних ролей – голлівудський актор Роберт Патрік («Термінатор 2: Судний день»), а також зірки українського кіно Андрій Ісаєнко («Кіборги»), Олег Волощенко («Сторожова Застава») та Аліна Довбуш («Мізантроп»).

Для епічних сцен на знімальному майданчику Film.ua побудували селище реальних розмірів, а загалом для фільму створили близько 3000 унікальних костюмів.

«Костюми створювала команда з 200 людей. Наша Антоніна протягом трьох місяців мандрувала Карпатами, вивчаючи матеріали, з яких в ті часи могли виготовляти одяг», — розповідає режисер стрічки Ахтем Сеітаблаєв, даючи прес-конференцію у музейно-культурному комплексі "Львіварні", що у Львові.

Перед показом фільму у «Львіварні» відбулося офіційне відкриття виставки «Світ Захара Беркута». «Львіварня» радо відчинила свої двері для всіх бажаючих стати частиною великого кіно. Тут можна легко надихнутися матеріалами зйомок фільму та унікальними костюмами.

Дуже символічно, що історія фільму «Захар Беркут» розпочинається у Львові, адже це має прямий зв’язок із подіями фільму, які також відбуваються на Заході України. «Чому саме «Захар Беркут»? Все просто: тому що саме у цьому творі ми перемагаємо, це приклад того, що колись наші предки не здавалися й сміливо йшли до перемоги», — розповідає сценарист Ярослав Войцешек.

«Чому саме «Львівське»? Тому, що «Львівське» - це справжній український бренд, який шанує і підтримує розвиток культури, адже нове українське кіно зачіпає сакральні теми свободи, єдності та відданості рідним людям. Традиції українського народу, згуртованість українців та їхні цінності – те, що єднає «Львівське» та «Захар Беркут», - розповідає старший менеджер з корпоративних відносин «Carlsberg Ukraine» Олена Бабикіна.

«Захар Беркут» - єднаймося навколо українського кіно!

 

comments powered by HyperComments