У Львові пройшов допрем`єрний показ фільму «Захар Беркут»

Вівторок, 8 жовтня 2019, 01:27
Генеральним спонсором показу стала ТМ «Львівське».
У Львові пройшов допрем`єрний показ фільму «Захар Беркут»

У програмі допрем`єрного показу гості відвідали прес-конференцію за участі режисера таголовних акторів фільму, побачили виставку унікальних костюмів, задіяних на зйомках, та побачили власне саму картину.

 Показовим є те, що фільм вперше продемонстрували саме у Львові, адже історія Захара Беркута почалася саме з Галичини і стосується, в першу чергу, цього регіону.

Слоган фільму  -«У свободі моя сутність». Режисер Ахтем Сеітаблаєв заявив, що для нього цей слоган знаковий, адже сам режисер є уродженцем Криму та був змушений покинути малу Батьківщину у зв’язку з російською окупацією.

Для зйомок фільму було з нуля відбудоване селище Тухля у його історичній реконструкції часів ХІІІ сторіччя, створено понад 500 одиниць унікальних костюмів ручної роботи, повністю спроектована гірська ущелина за допомогою комп’ютерної графіки. У зйомках прийняли участь відомі іноземні актори, зокрема Роберт Патрік, а співрежисером став Джон Вінн. У зйомках також брали участь дві повноцінні команди каскадерів – з України та Казахстану.

У широкий прокат фільм вийде 10 жовтня.

Нагадаємо, що до прем’єри фільму ТМ «Львівське», яке є генеральним партнером та спонсором зйомок, випустила серію пива Львівське 1715 Захар Беркут, а Ощадбанк випустив серію колекційних монет.

 

comments powered by HyperComments