Садовий пообіцяв відкрити площу Двірцеву у листопаді

Середа, 9 жовтня 2019, 12:07
Відтак, заплановано ще цього року відновити рух трамваїв на пл. Двірцевій.
Садовий пообіцяв відкрити площу Двірцеву у листопаді

"Роботи виконуються достатньо якісно. І на кінець листопада ми плануємо відкривати площу Двірцеву для того, щоб і гості, і львів’яни могли почувати себе гідно в європейському місті. Фактично трамвай буде під’їжджати до входу у вокзал. Також ми сьогодні провели нараду з керівництвом Залізниці. Вони передбачають кошти в бюджеті на наступний рік для ремонту вокзалу, тому що цей фасад вже потребує оновлення. Також мають робити ремонти туалетів в середині. До речі, один туалет безоплатний для тих, хто не має грошей", - зазначив міський голова.

За його словами, компанія, яка має встановити фонтан, порушила певні технічні умови, тому в цьому році він працювати не буде. Але в наступному вже буде працювати.

Також наступного року планується приступити до реалізації проекту по вулиці Чернівецькій.

"Інша частина робіт — це будівництво підземного паркінгу, але тут буде потрібна і підтримка законодавча з боку нашої держави, тому що в нас, хоча і прийнятий закон про приватно-публічне партнерство, але він ще не запрацював. Але я оптимістично дивлюся, тому що тут підземний паркінг є потрібний, бо так буде комфортно для людей", — додав мер.

comments powered by HyperComments