Княжицький посварився з активістами через приналежність до Комітету Майдану Львівщини

П'ятниця, 4 жовтня 2019, 12:17
Комітет Майдану Львівщини відновив свою діяльність, таку заяву під час брифінгу 2 жовтня зробив народний депутат від «Європейської солідарності» Микола Княжицький.
Княжицький посварився з активістами через приналежність до Комітету Майдану Львівщини

Передумовою відновлення роботи, за свовами активістів та Княжицького, стали події, які відбуваються в Україні. Зокрема, мова йде про скандально відому "форму Штайнмаєра".

Що важливо, не всі львівські громадські діячі підтримують таке відновлення діяльності. Зокрема, Олег Радик, керівник ГО Економічний бойкотний рух, заявив, що Микола Княжицький ніколи не був членом Комітету. Тих, хто відновив роботу цього Комітету, Олег Радик вважає "продажними політичними напівсобаками".

"Ви продажні політичні напівсобаки. Ви закриваєтесь і відкриваєтесь. Коли скажуть. Спонсори. 

Член Комітету Майдану 14 року. Колишній боєць Правого сектору.. Керівник ГО Економічний бойкотний рух.
...
Я заявляю. Що Княжицький не був членом Комітету Майдану Львівщини. Можливо, куратором від олігархів. І давав вказівки комусь у вузькому колі. Я ніколи. Підкреслюю. Ніколи не бачив Княжицького на зустрічах. Зрештою. Хай журналісти спитають його. Де саме ми здибалися. Комітет Майдану Львівщини злили Кузан і Матис. Олег Кузан навіть не прийшов на останнє засідання. Бо вже піарив Гриценка. Не було Ганущина. Прислали непотопляємого комбінатора Романа Матиса. Який оголосив, що наша місія завершена. Ми отримали владу. І хтось пішов у владу. А хтось на війну. Більшість таки у депутати. А тепер ви підете на сміттєзвалище. Історії".

comments powered by HyperComments