У Ганущина нові заступники, або причому тут Дубневичі?

Середа, 2 жовтня 2019, 21:12
Сьогодні, 2 жовтня, під час ІІ пленарного засідання позачергової сесії депутати обрали першим заступником голови облради Богдана Гагалюка та заступником голови облради Юрія Гудиму.
У Ганущина нові заступники, або причому тут Дубневичі?

Це рішення шляхом таємного голосування підтримали 44 депутати.

«Переконаний, що ми отримали новий поштовх, новий подих і маємо спільну можливість разом – голова і заступники продемонструвати нову якість роботи. Упевнений, нас попереду чекають довгі місяці наполегливої праці. У нас з вами обов’язково все вийде», - зауважив після голосування голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, звертаючись до депутатського корпусу.

До цього депутати достроково припинили повноваження заступника голови облради Володимира Гірняка та першого заступника голови облради Андрія Білоуса.

218dcf574851dcae89b6edb4c10332e8Довідка:

Богдан Гагалюк директор ТОВ "Інкомтранс", у Львівській облраді очолює комісію з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики.

За дивним збігом обставин за головування у Львівській обласні раді Олександра Ганущина мільйонні тендери на ремонт комунальних закладів та підприємств Львівської облради дуже часто вигравали одні й ті самі фірми.

У їх числі - ТОВ «Львівська теплоенергетична компанія», що пов’язане з відомим депутатом Львівської облради Богданом Гагалюком. З тим самим, що є також керівником фракції Народного Руху України.

У 2017 році суд оштрафував Гагалюка за несвоєчасне подання е-декларації, але згодом він подав апеляцію та скасував штраф. 

Про Ганущина та Гагалюка, яких пов’язує давнє членство у ЛОО Народного Руху України, тісне знайомство та спільні політичні інтереси, місцеві ЗМІ писали, як про «людей Дубневичів».

Юрій Гудима з 2017 року у Львівській облраді є коловою комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації.

Також він є директором ТзОВ "Євроорганік-Львів", а також членом партії ВО "Батьківщина", у 2006-2010 рр. був депутатом Львівської міської ради від БЮТ. На місцевих виборах у 2015 році пройшов до Львівської обласної ради у списку "Батьківщини" під першим номером.

Також він був засновником ПП "Будівельне агентство "Версаль". Цього року фірмі дозволили перетворити на багатоповерхівку забудову на місці колишнього військкомату на вул. Личаківській

comments powered by HyperComments