Біля Львова хочуть відкрити ще один автомобільний завод

Субота, 28 вересня 2019, 12:48
Голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський зустрівся із представниками німецької компанії у сфері виробництва автомобільних комплектуючих, аби обговорити можливі напрями співпраці.
Біля Львова хочуть відкрити ще один автомобільний завод

В межах зустрічі очільник області ознайомив гостей із інвестиційним кліматом регіону та наголосив на динамічному розвитку економіки Львівщини.

«Львівщина має уже чимало успішно реалізованих інвестиційних проектів, тож співпраця із іноземними партнерами для нас - один із пріоритетів. Ми відкриті для нових бізнес-кейсів, адже створення нових робочих місць дозволяє мешканцям області мати роботу та гідну оплату на Батьківщині», - зазначив Маркіян Мальський.

Під час розмови речник правління компанії розповів про діяльність підприємства, його півстолітню історію та плани керівництва щодо розширення географії виробництва.

«Кілька років тому ми відкрили виробництво у Румунії, Філіппінах та Індонезії. Компанія розвивається динамічно, тож постала необхідність відкриття ще одної точки виробничих потужностей. Львівщина логістично розташована дуже зручно. Окрім того, ми поінформовані про високий рівень професіоналізму місцевих кадрів. Сподіваємось із наступного року запустити повноцінне виробництво», - наголосив представник компанії.

Сторони також обмінялися думками щодо найкращої локації для зведення заводу та обговорили нюанси митного законодавства України.

comments powered by HyperComments