Доля львівського готелю під питанням

П'ятниця, 23 серпня 2019, 11:29
Виконавчий комітет Львівської міськради сьогодні, 16 серпня, на засіданні знову не прийняв рішення щодо погодження містобудівних умов та обмежень для будівництва сучасного готельного комплексу на вул. Лижв'ярській.

Інвестору не визначили допустиму максимальну висотність майбутньої будівлі. Її разом з іншими вихідними даними мають подати на міжнародний архітектурний конкурс та міжнародному оператору, який керуватиме готелем. Відповідно доля всього проекту опинилася під загрозою зриву.

Про це повідомляє видання «Твоє місто».

«Це питання зрілості. Нам все-таки хочеться вірити, що на сьогоднішній день місто дозріло до такого рівня проектів. Але сьогодні, на жаль, не було політичної волі змінити обмеження по висоті і дати старт міжнародному конкурсу. В нинішньому проекті рішення знову мова йде про 34 метри, які в нас і так вже є. Ми ініціювали відкладення цього питання для того,  щоб провести додаткові консультації з оператором та інвестором щодо подальшої долі цього проекту», - розповіла представниця ТзОВ «Парк Спейс» Алла Шамова.

Проектанти на засіданні представили візуалізацію панорами Львова із новою будівлею у 72 метри. 

comments powered by HyperComments