За романом львівської письменниці знімуть серіал

Четвер, 26 вересня 2019, 23:42
Письменниця розповідає, що у серіалі знайшлась роль і для неї.
За романом львівської письменниці знімуть серіал

"Масштаб робіт грандіозний, бо це ж велика костюмована історична сага, а щоб був реально хороший результат, треба докласти великих зусиль і провести масштабну роботу ще на етапі підготовки до зйомок. Це й розкішні костюми, й відповідні історичні декорації, і велика кількість акторів. Багато кастингів, активна робота костюмерів, художників, продюсерів», – ділиться Наталія Гурницька.

Головного героя Адама у серіалі зіграє польський актор кіно, телебачення і театру Павел Делонг, який дебютував у кінофільмі «Список Шиндлера» Стівена Стілберга. Головну героїню – Анну гратиме українська актриса кіно та театру Олена Лавренюк, яка знімалась у телесеріалах та у повнометражних фільмах: «Дзідзьо Контрабас» та «11 дітей з Моршина».

Зйомки відбуватимуться у Львові: у Будинку вчених, Палаці Потоцьких, Підгорецькому замку, на околицях міста. Як зазначила пані Наталія, локацій дуже багато і незабаром глядачі це зможуть оцінити у тизері.

 «Думаю, що все буде саме так, як я собі уявляю. Глядачі повинні отримати яскраву, професійно зроблену, емоційно сильну і чуттєву драматичну історію забороненого кохання юної дівчини-сироти до набагато старшого одруженого польського шляхтича. І все це у декораціях романтичного XIX століття. Як офіційний консультант, я намагатимуся зробити все від мене залежне для того, щоб саме так і було», – додає Наталія Гурницька.

comments powered by HyperComments