Заколот Гірняка: Голова облради звинуватив заступника у зраді

Вівторок, 21 травня 2019, 14:31
Голова Львівської облради Олександр Ганущин заявив, що деякі депутати претендують на його крісло. Причетним до «заколоту» він вважає свого заступника Володимира Гірняка.
Заколот Гірняка: Голова облради звинуватив заступника у зраді

Як повідомляє Львівський портал, про це Олександр Ганущин заявив під час сесії, коли депутати відмовилися внести до порядку денного питання про звіт голови облради.

«У цьому залі є група людей, котрі готові поборотися за це крісло, але їм на сьогодні бракує голосів. Вони чекають, коли прийде «зелена влада» та за допомогою адмінресурсу реалізувати цю боротьбу за крісло голови Львівській обласної ради», - сказав він.

Він впевнений, що групою депутатів керує його заступник Володимир Гірняк, який намагається отримати з цього «дивіденди».

«Мені дуже прикро, що в цій боротьбі взяв участь Володимир Гірняк. Як кажуть: в політиці, як в політиці – нічого персонального, тільки бізнес», - сказав він.

На думку Олександра Ганущина, ситуація загострилась після заяви про те, що Львівщина залишиться в опозиції до Президента Володимира Зеленського.

 

comments powered by HyperComments